ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

  ΚΔΤΤΠΠΣ
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31

  ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  Το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου που αφορά όλους τους πολίτες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την θεατρική τέχνη ανεξαρτήτως ηλικίας.

  Περιλαμβάνει εβδομαδιαία θεατρικά εργαστήρια Υποκριτικής και Αυτοσχεδιασμού για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους καθώς και σεμινάρια για  όλες τις ειδικότητες του Θεάτρου (Σκηνογραφία- Ενδυματολογία, Φωτισμούς, Μουσική για το Θέατρο, Μακιγιάζ).

  Επεκτείνεται σε νέες δράσεις για το πλατύ κοινό, για όσους θέλουν να γνωρίσουν ‘εκ των έσω’ την προετοιμασία μιάς παράστασης, θεατές που θέλουν να έχουν ενεργή συμμετοχή στις πρόβες και τις παραστάσεις, επισκέπτες που έχουν την περιέργεια να εξερευνήσουν το κτίριο του Εθνικού Θεάτρου και να μάθουν κρυφές πτυχές από την ιστορία  και τη λειτουργία των σκηνών του.

  Ταυτόχρονα, θέλοντας να εμβαθύνει τους δεσμούς των νέων  ηθοποιών με την  πραγματικότητα του  επαγγέλματος, προσκαλεί σε εξειδικευμένα σεμινάρια τους αποφοίτους δραματικών σχολών που επιθυμούν συνεχή κατάρτιση στο αντικείμενο του Θεάτρου, ή θέλουν να διευρύνουν την ενασχόληση τους με το Θέατρο, σε δράσεις σχετικά με την κοινωνική ευαισθητοποίηση και προσφορά.

  Ενισχύει τις παράλληλες δράσεις του με κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις και στέκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων με ειδικό πρόγραμμα για την θεατρική τέχνη στα σχολεία.


  Σύμβουλος Εκπαιδευτικού Προγράμματος – ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΟΥΚΑ